Cum funcţionează

Republica Binelui

Facem bine împreună

Republica Binelui este un program de asociere inițiat de Republica BIO cu scopul de a ajuta oamenii să mănânce sănătos și să se ferească de chimicale dăunătoare.

Republica BIO este producator și magazin online de produse certificate ecologic (peste 4,500 de produse din categoriile alimente, remedii, ceaiuri, cosmetice, aromaterapie).

Pe scurt, programul funcționează astfel:
tu ne recomanzi iar noi îți răsplătim corect efortul.

Pasul 1: Te înscrii în program aici și aștepți 24 de ore să îți validăm contul.
Pasul 2: Intri în contul nou creat și comanzi GRATUIT voucherele de discount pe care le vei oferi pacienților / clienților (voucherele vor ajunge la tine în aproximativ 3 zile).
Pasul 3: De fiecare dată când un pacient/client cumpără de la Republica BIO folosind voucherul de discount pe care i l-ai oferit, tu primești un comision. Voucherul îi oferă acestuia reducere de 5% la cumpăraturi, iar tu primești 10% comision din valoarea cumpărăturilor. Comisioanele ți se acumulează în cont.
Pasul 4: Când valoarea contului tău ajunge la 200 de Lei îți transmitem un cod de cadou (recompensa) în valoare de 200 de Lei. Acest cod-cadou (recompensa) îl vei folosi pentru a cumpăra orice din magazinul Republica BIO. Transportul coletului tău este întotdeauna gratuit.

© 2018 - Republica BIO copyright.
RO en